Konges Sløjd Sengetøj Mon Grand Citron – Str. Junior (100×140 cm)

480 kr.

Oplev Konges Sløjd sengetøj med det unikke Mon Grand Citron design, der sikrer komfort og stil i børneværelset – ideelt til den lille drømmer

Køb her

Varenummer (SKU): 8764300311483795 Kategori:

Lad drømmeriet starte med det skønne sengetøj fra Konges Sløjd, designet til den lille drømmer i dit liv. Mon Grand Citron motiverer til eventyr og leg, og bringer et strejf af sommerens glade farver ind i soveværelset. Dette vidunderlige sengetøj er ikke bare et praktisk valg; det er en invitation til at udforske imaginære verdener, hvor citrustræer vokser under lyse, blå himmelstræk, og hver nat byder på en ny historie.

Sengetøjet er udført i 100% økologisk bomuld, hvilket sikrer, at dit barns hud bliver forkælet med blødhed, mens du samtidig tager et ansvarligt valg for miljøet. GOTS-certificeringen er din garanti for, at hvert eneste fiber er produceret under bæredygtige forhold, fri for skadelige kemikalier. Dette sengetøj er ikke kun godt for dit barn, men også for planeten.

Lynlås-lukningen gør det nemt at skifte sengetøj, og du kan være sikker på, at betrækket sidder perfekt, uden at glide af. Det prisvindende design fra Konges Sløjd kombinerer funktionalitet med æstetik, hvilket gør sengetøjet ideelt til både daglig brug og som en smuk detalje i børneværelset. Det matchende net, som følger med, er perfekt til opbevaring og transport. Det er både praktisk og stilfuldt, så dit barn kan tage sit yndlings sengetøj med på ferie, i sommerhus eller på besøg hos bedsteforældre.

Konges Sløjd har en passion for at skabe produkter, der kombinerer skønhed, kvalitet og funktionalitet. Hver detalje i Mon Grand Citron sengetøjet er omhyggeligt udtænkt for at skabe et hyggeligt og indbydende rum, hvor dit barn kan føle sig trygt og elsket. Farverne i citrondesignene er livlige og muntre, samtidig med at de bevarer en vis elegance, som gør dem tidløse og velegnede til enhver indretning.

Og glem ikke, at kvaliteten også skinner igennem, når det kommer til pleje. Det økologiske bomuld er let at vaske og vil forblive blødt og skønt efter gentagne vaske. Husk altid at følge vaske- og brugsanvisningen for at holde dit sengetøj i topform. En god nattesøvn er nøglen til et gladere og mere energisk barn, og med dette sengetøj bliver hver nat til en oplevelse af komfort og velvære.

Giv dit barn muligheden for at sove i et rum fyldt med drømme og smukke farver med det vidunderlige Mon Grand Citron sengetøj fra Konges Sløjd. Her kan fantasi og virkelighed smelte sammen, og hver nat er en nye chance for et vidunderligt eventyr.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Konges Sløjd Sengetøj Mon Grand Citron – Str. Junior (100×140 cm)”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.