Tilbud!

FILIBABBA Sengetøj Carrot Thief – Str. Junior (100×140 cm)

Original price was: 500 kr..Current price is: 400 kr..

Oplev det bløde FILIBABBA sengetøj Carrot Thief til junior med unikt design og åndbare materialer for en tryg og hyggelig søvn.

Køb her

Varenummer (SKU): 8764301678882355 Kategori:

Oplev en verden af komfort og fantasi med FILIBABBA Sengetøj Carrot Thief, designet specielt til at omfavne dit barns drømme og skabe en tryg atmosfære omkring sengetid. Dette sengetøj er ikke blot et praktisk valg, men en ægte invitation til at fordybe sig i eventyr og leg. Med en dyne- og pudebetræk i størrelsen 100×140 cm og 45×40 cm, er dette sæt ideelt til juniorsengen og giver et perfekt match til ethvert værelse, hvor kreativitet og hygge mødes.

Sengetøjet er fremstillet af økologisk GOTS-certificeret satinvævet bomuld, hvilket ikke kun sikrer en ekstrem blødhed, men også giver en følelse af luksus, som dit barn fortjener. Den glatte overflade gør det lettere for både store og små at finde ro til en god nats søvn. GOTS-certificeringen er din garanti for, at materialerne er blevet produceret under ansvarlige forhold, hvor både miljø og sociale standarder tages alvorligt. Du kan med ro i sindet lade dit barn sove på et produkt, der er skabt med omtanke for både menneskers og planetens velbefindende.

Motivet Carrot Thief tilføjer et legende element til sengetøjet. Det fanger nostalgiske minder om eventyrfigurer, der stjæler gulerødder fra haven, mens det også åbner op for din lille hjælper’s fantasi. Hvem kan modstå de farverige illustrationer, der puster liv i rummet og inspirerer til kreative fortællinger? Dette sengetøj vil ikke blot være en del af dit barns søvn, men også fungere som en kilde til leg og læring, når de låner deres yndlingsfigurer til natten.

Når sengetiden nærmer sig, vil dette sengetøj gøre overgangen fra leg til ro til en glæde. Det indbydende design og den bløde tekstur vil omfavne dit barn, give dem tryghed og hjælpe dem med at glide ind i drømmeland. Den enkle vedligeholdelse af bomuldet sikrer, at farverne forbliver klare, og den originale fornemmelse bevares, så du altid kan nyde de smukke detaljer.

Giv dit barn den bedste søvnoplevelse med FILIBABBA Sengetøj Carrot Thief. Det er mere end blot et sæt sengetøj – det er en del af de uforglemmelige øjeblikke, som bygger barnets minder. Lad dem drømme om eventyr, mens de svømmer i blødheden af høj kvalitet og design. Invester i en søvnfyldt nat og en lysende morgen med dette fantastiske sengetøj.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “FILIBABBA Sengetøj Carrot Thief – Str. Junior (100×140 cm)”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.