Tilbud!

QUILTS OF DENMARK Happy Kids Junior Dyne

Original price was: 700 kr..Current price is: 560 kr..

Oplev QUILTS OF DENMARK Happy Kids Junior Dyne – allergivenlig, let og åndbar, perfekt til trygge nætter for dit barn. Giv dem drømme i farver.

Køb her

Varenummer (SKU): 8764301673936622 Kategori:

Forkæl dit barn med en dyne, der ikke kun sikrer en god nattesøvn, men også bidrager til en sund og tryg søvnmiljø. QUILTS OF DENMARK Happy Kids Junior Dyne er skabt til at ramme alle de rigtige noder, når det kommer til dit barns søvnbehov. Med en størrelse på 100×140 cm er denne dyne perfekt til junior-senge, vugger eller ekstrasenge. Den kombinerer komfort og funktionalitet på en måde, der er ideel til børn.

Den Happy Kids Junior Dyne er fremstillet af 100% bomuld, hvilket sikrer, at dit barn ligger blødt og behageligt. Stoffet er kendt som Super Cambric, som er en førsteklasses betegnelse i branchen for kvalitetsmaterialer. Med en fyldvægt på 300 gram af en blanding af hvide andedun og småfjer – 30% dun og 70% fjer – giver dynen en optimal varme og pusteligt komfort, der tilpasser sig dit barns behov.

Sikkerhed og sundhed er i fokus med den Happy Kids Junior Dyne. Den er certificeret efter anerkendte standarder som DownPass og Oeko-Tex Standard 100 – klasse I, hvilket betyder, at den er fri for skadelige kemikalier og allergener. Dette giver dig som forælder ro i sindet, at din lille har en ren og sund soveplads. Dynen er også udstyret med Nomite-teknologi, der gør den velegnet til astmatikere og allergikere, hvilket sikrer en behagelig nats søvn uden bekymringer.

Som forælder ved du, hvor hurtigt børn vokser, og hvordan deres behov for komfort udvikler sig. QUILTS OF DENMARK har tænkt på dette, så dynen er ikke kun komfortabel nu, men den sikrer også en holdbarhed, så den kan følge dit barn, mens de vokser. Det holdbare design og den høje kvalitet betyder, at dynen vil være en trofast følgesvend, uanset om dit barn på et tidspunkt ønsker at sove ude, tage til overnatninger hos venner eller blot er i en periode med hyppige sengeombytninger.

Vask og pleje er også let med denne dyne; følg blot vaske- og brugsanvisningen, så holder dynen sig pæn og frisk i mange år fremover. Samtidig med dyneens funktionelle egenskaber, er det også en fryd for øjet. Det stilrene design passer ind i de fleste børneværelser og giver et dejligt og indbydende udtryk.

Invester i dit barns nattesøvn med QUILTS OF DENMARK Happy Kids Junior Dyne – en dyne, der kombinerer komfort, sikkerhed og holdbarhed, så du kan føle dig tryg, mens dit barn sover sødt og drømmer skønt. Giv dem muligheden for at vågne op hver morgen med fornyet energi og glæde, klar til at erobre dagen.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “QUILTS OF DENMARK Happy Kids Junior Dyne”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.