Tilbud!

RINGSTED DUN Kiddy Juniordyne

Original price was: 1.580 kr..Current price is: 1.264 kr..

Oplev RINGSTED DUN Kiddy Juniordyne – en let og varm dyne designet til børn, der sikrer komfort og tryghed hele natten. Gør sovetid hyggeligere.

Køb her

Varenummer (SKU): 8764301799926636 Kategori:

Oplev drømme med RINGSTED DUN Kiddy Juniordyne – den ultimative søvnfølge for dit barn. Denne dyne er ikke bare en almindelig dyne; det er en rejse til en verden af komfort og kvalitetsindhold, der sikrer en tryg nattesøvn. Velegnet til børn i alderen 3-6 år, og måler 100×140 cm, præcist de rette mål for den lille som skal opleve mormors favn eller en tur til drømmeland.

Dynerne er fyldt med 90% nye hvide europæiske andedun, som giver en både let og varmende fornemmelse, der helt sikkert vil omfavne dit barn i velvære hver nat. Disse dun er valgt med omhu for at sikre det højeste niveau af komfort, og den høje bæreevne på 675 (tidligere I0) vitner om dyneleverandørens forpligtelse til kvalitet. Dette betyder, at din lille skal have en overlegen varme og isolering, der gør natten hyggelig, uanset om det er kolde vintre eller kølige sommernætter.

Selve dynens betræk er lavet af 100% bomuldscambric, der ikke kun føles blødt mod huden, men også er naturligt åndbart. Dette sikrer, at dit barns kropstemperatur reguleres optimalt, og at overflødig varme eller fugt bliver transporteret væk, så der opnås et sundt og behageligt sovemiljø. Med STANDARD 100 by OEKO-TEX® certificeringen kan du være tryg ved, at dynen er fri for skadelige stoffer og kemikalier. Dit barn fortjener det bedste, og denne dyne leverer netop det.

En af de sjove detaljer ved RINGSTED DUN Kiddy Juniordyne er, at den kommer i en nuttet bamserygsæk. Dette tilbehør gør det let for børnene at tage deres yndlingsdyne med på eventyr, hvad enten det er på besøg hos bedsteforældre, i sommerhuset eller på weekendture. Det tilføjer et ekstra lag af sjov og begejstring til sengetid, og giver dem muligheden for at tage dele af hjemmet med sig, når de skal sove et andet sted.

Hygiejne er også i fokus, og dynen kan vaskes ved 60 grader, så du kan være sikker på, at den forbliver frisk og ren, selv efter mange natteeventyr. Det gør det nemt at vedligeholde, og sikrer at din dyne er klar til næste søde drøm.

Vælg RINGSTED DUN Kiddy Juniordyne til dit barn, og giv dem en nat fyldt med varme, tryghed og søde drømme. Lad dem opleve luksusen af højkvalitetsmaterialer, designet specielt til deres behov, hver eneste nat. Det er mere end bare en dyne; det er en invitation til uforglemmelige øjeblikke af velvære og søvnvitundeligt.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “RINGSTED DUN Kiddy Juniordyne”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.