Tilbud!

Junior Silkedyne – 100×140 cm – helårs junior dyne – Butterfly Silk Juniordyne

Original price was: 900 kr..Current price is: 800 kr..

Forkæl dit barn med vores Junior Silkedyne i 100×140 cm, en allergivenlig og let dyne med smukt butterfly-design, der sikrer en god nattesøvn hele året.

Køb her

Varenummer (SKU): 8537800897869636 Kategori:

Oplev den ultimative komfort og luksus med vores Junior Silkedyne fra Butterfly Silk. Denne håndlavede dyne er skabt med kærlighed og omhu for at give dit barn den bedst mulige søvnoplevelse, uanset årstiden. Målene 100×140 cm gør den perfekt til juniorsenge, hvor den omslutter dit barn med blødhed og elegance.

Dyner fremstillet af 100% langfibret mulberry silke er ikke kun en luksus – de er en sundhedsfordel. Silke er naturligt temperaturregulerende, hvilket betyder, at denne dyne holder dit barn varmt om vinteren og køligt om sommeren. På den måde undgår du, at din lille guldklump overopheder eller fryser, hvilket sikrer en fredelig og uforstyrret søvn hele natten. Dermed bliver sengetid en glæde, ikke en kamp.

Mulberry silke er desuden hypoallergenisk, hvilket gør denne dyne ideel for børn med sensitiv hud eller allergier. Silken modvirker støv og støvmider, som ofte kan være årsag til irritation eller allergiske reaktioner. Med vores Junior Silkedyne kan du altså lade dit barn sove trygt og godt, uden bekymringer om ubehag fra allergener, hvilket giver ro både for barnet og for forældrene.

Det er ikke kun dynefunktionen, der er fantastisk – den æstetiske side er også i top. Den delikate og skønne silkeudgave i sandfarvede nuancer og med fine detaljer tilføjer et strejf af elegance til ethvert børneværelse. Kvaliteten af håndværket i hver enkelt dyne er tydelig; hver søm er lavet med præcision, og materialerne er nøje udvalgt for at sikre både slidstyrke og en utrolig blød fornemmelse. Forestil dig dit barns små hænder, der kærtegner silken, og deres drømme, der flyder i lyset af en dyne, der ikke bare er en sovepose, men et kram af velvære.

Vores Junior Silkedyne er desuden let at vedligeholde. Den kan vaskes i maskinen ved skånsom vask og bør hænges til tørre. Vi anbefaler at bruge en skånsom vaskepulver, så du bevarer silke­ens kvalitet i mange år fremover.

Og når du vælger Butterfly Silk, vælger du et produkt, der er bæredygtigt og ansvarligt produceret. Vi er engagerede i at beskytte vores planet, mens vi leverer produkter af højeste kvalitet. Du kan således føle dig godt tilpas, ikke blot i dit valg af dyne, men også i din indflydelse på miljøet.

Stemningen i et soveværelse begynder med søvnens kvalitet. Med Junior Silkedyne fra Butterfly Silk investerer du i dit barns velvære, sundhed og glæde – et enkelt valg, der gør en stor forskel. Giv dit barn den bedste start på natten og en magisk måde at vågne op til hver morgen.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Junior Silkedyne – 100×140 cm – helårs junior dyne – Butterfly Silk Juniordyne”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.