Tilbud!

RINGSTED DUN Kiddy Junior Moskus Dyne

Original price was: 1.250 kr..Current price is: 1.000 kr..

Oplev RINGSTED DUN Kiddy Junior Moskus Dyne – en let og varm dyne, perfekt til børn. Optimal komfort og åndbarhed for en god nattesøvn.

Køb her

Varenummer (SKU): 8764300587985592 Kategori:

RINGSTED DUN Kiddy Junior Moskus Dyne er ikke blot en dyne; det er en invitation til en verden af søde drømme og tryghed. Designet specielt til de små, der lægger fundamentet til deres nattesøvn, kombinerer denne dyne luksus med funktionalitet på en bemærkelsesværdig måde. Med en størrelse på 100×140 cm er den perfekt til børn i alderen 3 til 6 år, hvilket sikrer en ideel pasform til barnets seng, uanset om det er en juniorseng eller en voksenseng, hvor de lige har fået lov at sove.

Dynens fyld består af 90 % nye hvide europæiske moskusdun, der er kendt for deres superlette og varmeisolerende egenskaber. Hver eneste dun er omhyggeligt udvalgt for at sikre den bedste kvalitet, hvilket resulterer i en dyne, der både er varm og åndbar. Dette er essentielt for børn, da de har brug for en dyne, der kan regulere temperaturen under søvnen, så de hverken bliver for varme eller kolde. Den bløde og luftige struktur i moskusdunene skaber en svævende fornemmelse, som børn elsker, når de putter sig under dynen om aftenen.

Dynens betræk er lavet af 100 % bomuldscambric der ikke blot ser godt ud, men også føles vidunderligt mod huden. Duligt og allergivenligt, sikrer det, at selv de mest følsomme hudtyper kan nyde en god nats søvn uden irritationer. Dertil kommer, at dynen er STANDARD 100 by OEKO-TEX® certificeret, hvilket betyder, at den er fri for skadelige kemikalier og stoffer. Du kan derfor trygt lade dit barn sove med denne dyne, velvidende at den er sikker og sund for dem.

RINGSTED DUN Kiddy Junior Moskus Dyne kommer også i en sød bamse-rygsæk, hvilket gør det til en perfekt gaveidé til både fødselsdage, barnedåb eller som en speciel overraskelse til dit eget barn. Bamse-rygsækken gør det nemt at opbevare dynen eller tage den med på overnatning, hvilket tilføjer en sjov dimension til det at sove ude – et kvalificeret sovemakker, der bringer tryghed, uanset hvor dit barn befinder sig.

En praktisk egenskab ved denne dyne er, at den kan vaskes ved 60 grader, hvilket gør det nemt at holde den ren og frisk, hvis uheldet skulle opstå. Med RINGSTED DUN Kiddy Junior Moskus Dyne investerer du ikke blot i et produkt, men i dit barns trivsel og komfort hver nat. Denne dyne er et must-have for forældre, der ønsker det bedste for deres børn, og som ønsker at give dem en god og tryg søvn. Med dens kombination af kvalitet, funktionalitet og skønhed bliver det en uundgåelig del af dit barns nattesøvn. Lad natten fyldes med drømme og ro, mens dit barn ser frem til at putte sig under denne fantastiske dyne, nat efter nat.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “RINGSTED DUN Kiddy Junior Moskus Dyne”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.